Sertare cu fronton de sticlă

M-am hotărât să înlocuiesc niște rafturi cu sertare. Rafturile sunt bune dacă vrei să pui niște scule vintage, lămpi speciale, fotografii sau avioane istorice. Dacă vrei să ții haine, nu se recomandă. Mai bune sunt sertarele.
Am analizat mai multe variante de culoare. Culoarea mobilei a căzut. Prea predictibil. Poate niște scânduri rustice… Cam îndrăzneț. Față de sticlă… modern și pretențios. Deci da.
Am luat măsurile mobilei și am fost la un atelier să dau comanda de sertare. Au zis că nu fac, deși cu asta se ocupă. Probabil comanda mea de 8 sertare era insignifiantă și deranjantă. I-am înjurat în gând, dar am apreciat că au fost onești. Am fost la alții. Au primit. Au zis că nu pot face fața de sticlă, dar mi-au recomandat un atelier de sticlă. Cică mă sună ei peste o săptămână, când sertarele sunt gata. Am sunat eu înapoi după două…   🙁  . “Sunt gata peste două zile“. Am sunat eu iar după încă o săptămână… Până la urmă le-au făcut. Fața era cu 5mm mai lată decât cota mea și, respectiv, sticla sablată care venea suprapusă  👿 Shit motherfucker sonofabitch. A trebuit să tai 5mm din fiecare cele 8 frontoane ca să iasă totul frumos la linie.


Firma de neserioși. Să-i ocolești, dacă nu vrei să pățești la fel ca mine.


Fața de sticlă e fixată pe loc de șuruburile care țin mânerul.


Primele 4 sertare instalate. Mai sunt 4…


Partea dreaptă e gata, dar frontonul de sus era strâmb (greșeala mea) 😛


Mai vine la fel pe stânga.

Partea din stânga a mers mult mai repede, după ce am învățat cum se face și deja aveam măsurătorile făcute.
Lucrarea la viteza 20x cu The KillersAll These Things That I`ve Done
Pare simplu, dar mi-a luat două după-amieze pline.
Varianta finală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *